Tájékoztatni szeretnénk Önöket a hatosztályos felvételi jelentkezéssel kapcsolatban.

Amennyiben a tanuló a 6 évfolyamos gimnáziumba jelentkezik a felvételi lapok kitöltését a jelentkező, illetve a szülő önállóan – az általános iskola közreműködése nélkül – is kezdeményezheti.
Javasoljuk, hogy fordítsanak kiemelt figyelmet az eljárás során elvégzendő teendőkre és határidőkre, valamint alaposan tanulmányozzák át a Hivatal által kiadott tájékoztatókat. Az alábbi linken elérhető rövid összefoglaló az eljárás legfontosabb elemeit tartalmazza:
https://www.oktatas.hu/pub_bin/dload/kozoktatas/beiskolazas/tajekoztatok/KIFIR_6_8_evf_gimn.pdf

Tájékoztató a központi írásbeli vizsgákról :
https://www.oktatas.hu/pub_bin/dload/kozoktatas/beiskolazas/tajekoztatok/KIFIR_kozponti_irasbeli_vizsga.pdf

FONTOS:

Első lépésként a tanulónak 2022. december 2-ig egyénileg kell jelentkeznie a központi írásbeli vizsgára, közvetlenül az általa választott vizsgaszervező intézményben. A jelentkezési lapot az alábbi linkeken letölthetik (pdf, vagy word formában)

Jelentkezési lap – HAMAROSAN

 

A jelentkezés lehetséges ügyfélkapun keresztül, elektronikus űrlap használatával: a kitöltött elektronikus űrlapot véglegesítés után ügyfélkapun keresztül kell beküldeni. Az ügyfélkapun beküldendő elektronikus űrlap kitöltése előtt el kell olvasni a kitöltési útmutatót.

A jelentkezési lapot erre a linkre kattintva lehet ügyfélkapun keresztül kitölteni: HAMAROSAN

Ha bármilyen kérdésük felmerül a jelentkezéssel kapcsolatban keressenek bennünket valamelyik elérhetőségünkön vagy személyesen!

E-mail címünk: iskola@hogyes.hu
Telefonszám: 52/557-510