A jelentkezési határidő: 2023. november 30.

 

 

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a központi írásbeli vizsgák jelentkezési lapja CSAK a központi írásbeli vizsgára vonatkozik, nem tévesztendő össze az eljárás későbbi szakaszában használatos felvételi jelentkezési lappal.

(Ha kérdése lenne a jelentkezés menetével vagy sikerességével kapcsolatban, keressen minket nyugodtan személyesen vagy a 06-52/557-510-es telefonszámon)

 

 

 

A Jelentkezési lap a központi írásbeli vizsgára kitölthető:

 

 

  • ügyfélkapun keresztül, elektronikus űrlap használatával

    Amennyiben az elektronikus kitöltést választják, akkor a jelentkezési lap továbbítása is közvetlenül, elektronikusan történik a vizsgaszervező intézmény részére. Az ügyfélkapun beküldendő elektronikus űrlap kitöltése előtt kérjük, hogy tekintsék meg a program használatához készített videóútmutatót, vagy olvassák el a kitöltési útmutatót.

    A jelentkezési lapot erre a linkre kattintva lehet ügyfélkapun keresztül kitölteni: Közfelvir – Elektronikus jelentkezési felület

  • papíralapon, pdf formátumban vagy word docx fájlban kitöltött dokumentum nyomtatásával

    Amennyiben ezt a kitöltési módot választják, a kitöltött és aláírt dokumentumot postai úton meg kell küldeni, vagy személyesen be kell nyújtani abba a központi írásbeli vizsgát szervező középiskolába, amelyikben a diák a felvételit meg kívánja írni.

    A jelentkezési lapot erre a linkre kattintva tudja pdf formátumban letölteni: Jelentkezési lap központi írásbeli vizsgára (pdf)

    A jelentkezési lap erre a linkre kattintva word docx formátumban letölthető: Jelentkezési lap központi írásbeli vizsgára (docx)

 

 

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a vizsgaszervező intézménybe csak egyféleképpen kell benyújtani az írásbeli vizsga jelentkezést. Ha papír alapon és a Közfelvir – Elektronikus jelentkezési felület program segítségével elektronikusan is benyújtják ugyanarra a tanulóra vonatkozóan az írásbeli vizsgajelentkezést, azzal hátráltatják az adatfeldolgozás folyamatát.

 

 

Különleges bánásmódot igénylő (sajátos nevelési igényű, illetve a beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézségekkel küzdő) tanuló esetében – a vizsgaszervezés érdekében – szükséges a megfelelő szakértői vélemény, valamint a speciális körülmények, illetve eszközök igénylésére vonatkozó szülői kérelem csatolása a jelentkezési laphoz. Kérjük, hogy a kérelem kitöltését megelőzően olvassák el a Tájékoztató különleges bánásmódot igénylő (sajátos nevelési igényű, beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézséggel küzdő) tanulók részére linken elérhető összefoglalót, amely a speciális vizsgakörülményekre vonatkozó legfontosabb információkat is tartalmazza.

 

 

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a központi írásbeli vizsgák jelentkezési lapja CSAK a központi írásbeli vizsgára vonatkozik, nem tévesztendő össze az eljárás későbbi szakaszában használatos felvételi jelentkezési lappal.