Október 17-én került megrendezésre a Diákönkormányzat szervezésében az Elsősavató ünnepségünk. A bejövő osztályoknak előzetesen megadtuk beöltözési témájukat, amelyek a következők voltak:

7.e – Hupikék törpikék,
9.a – Mickey egér,
9.b – Minyonok,
9.d – Hófehérke és a hét törpe.

Mindezek mellett aznapra egy előre betanult táncot kellett előadniuk és elmondaniuk osztályuk indulóját, amelyeket egy tíz főből álló zsűri pontozott. Ezután különböző vicces feladatok következtek, amelyeken összemérhették közösségük összetartó erejét és ügyességüket egyaránt. A vetélkedők során megtapasztalhatták milyen lenne, ha ők szerepelhettek volna a Karib-tenger kalózai című filmsorozatban vagy éppen tudják-e az osztályfőnökeik gondolatait olvasni. Az avató végére 7. és 9. osztályos tanulóink Hőgyeses diákokká lettek avanzsálva.

A legjobb beöltözésért járó feleletmentes nap díját a 7.e osztály zsebelhette be, míg a legjobb elsős osztály címét a 9.a osztály nyerte el. Összességében elmondható, hogy nagyon szórakoztató és mókás napot tudhatunk magunk mögött, amely mindenki számára élménydús és emlékezetes maradhat.

Gratulálunk minden bejövő osztályunknak!

Köszönjük a fotókat Zöld Ádám 11.d osztályos tanulónak és a Diákönkormányzat munkáját!

Almási Sándor
DÖK-elnök