Február 18-án pénteken került megrendezésre a hagyományos iskolai farsangi mulatságunk ismét nagyszabású rendezvényként a sportházban a Diákönkormányzat szervezésében. Igyekeztünk minél színesebbé, érdekesebbé és izgalmassá tenni a programokat, amelyeket a diákság számára kínáltunk. Idén sem maradhatott el a tradicionális osztályszíntű jelmezes beöltözés majd felvonulás, ahol nagyon színes és vicces beöltözési témákat választottak az osztályok az olimposzi istenektől kezdve a cowboyokon keresztül a 101 kiskutyákig. A felvonulás után az előre összeállt évfolyamcsapatok mérhették össze gyorsaságukat és ügyességüket egymással. Nagyon szórakoztató és vicces feladatokat találtunk ki a csapatok számára, amiből a fánkevés sem maradhatott ki. A versenyzők kipróbálhatták milyen kukacként a földön kúszni és milyen az, amikor az Aladdin szereplői bőrébe bújva a varázsszőnyeggel „szárnyalhatnak” a különböző kincsekért.

A jelmezversenyt a 9.e osztály nyerte, akik a híres énekes és zenész, Pitbull bőrébe bújtak, nyereményük egy szabadon választott feleletmentes nap. Az évfolyamcsapatok közötti versenyt a 7-8. évfolyam csapata nyerte, akik a dicsőség mellett egy tortát is elnyertek. Gratulálunk a nyerteseknek!

Összességében elmondható, hogy nagyon jó hangulatban telt a nap, amelyet jól bizonyítanak az eseményen készült fotók is. Köszönet a Diákönkormányzat munkájáért.

A fotókat köszönjük Csáki Máté 11.e osztályos tanulónak!

Almási Sándor
DÖK-elnök