Idén is megrendezésre került az adománygyűjtés rászoruló gyermekek és menhely számára egyaránt a Diákönkormányzat közreműködésével. Másfél hét alatt jelentős mennyiségű tartós élelmiszer, csokoládé és plüss állat gyűlt össze, a diákok és tanárok jóvoltából. Az osztályok külön-külön is segítették ezt a nemes célt és osztályszintű adakozással is támogatták a rászoruló gyermekeket. Ennek köszönhetően jelentős mennyiségű adomány gyűlt össze, amelyet nagy örömmel adtunk át a Családsegítő munkatársainak. Reméljük, együtt szebbé tehettük Mindenki karácsonyát!

Az utolsó tanítási héten került megrendezésre a karácsonyi vásár, ami a vírus miatt az utóbbi években sajnos elmaradt. Az osztályok nagy lelkesedéssel készülődtek a vásárra, ahol sokféle édességet és karácsonyi dísztárgyat árusítottak. Az értékesítésből befolyó összegeket az osztályok a saját osztálypénzük gyarapítására gyűjthették. A program célja elsősorban a karácsonyra való hangolódás és az ünnepi atmoszféra megteremtése volt. Elmondható, hogy a nap végére kellemes élményekkel gazdagodott az iskola közössége.

A vásár és az adománygyűjtés sikeres lebonyolításához köszönjük a Diákönkormányzat munkáját, valamint az osztályok lelkesedését és segítségét.