Karantén ide vagy oda, de az osztály klubdélutánjai nem maradhatnak el. Így volt ez Mikuláskor és így volt most is. Az apropót a farsangi időszak adta, de a délután inkább a sport jegyében telt.

A délután egy kései pizza-ebéddel kezdődött, amit nem fogyaszthattunk el a tornateremben, így a folyosó alakult át menzává, ahol aztán a pincér is megjelent /Gazdag Dénes/, aki felszolgálta az italokat, majd hozta számlátsmile!

Szerettük volna, ha mindenki talál a délután során neki tetsző foglalkozást, ezért a csapatsportágakat forgószínpad-szerűen játszottuk egész délután. Fociztunk, kosaraztunk, röpiztünk. A meccsek nagyon sportszerűen és sérülésmentesen zajlottak, ami nálunk nagy szó, mert szinte biztos, hogy mi vezetjük az iskolai balesetek ranglistáját. A legnépszerűbbnek a röplabda bizonyult. Legnehezebb feladat a csapatok összeállítása volt, de aztán gyönyörű nyitásokat és labdameneteket láthattunk.

Akinek éppen nem volt kedve játszani, az beszélgetett a többiekkel az egyik teremben: szólt a zene és röpködtek az iskolai és egyéb történetek.

Jó kis délután volt, sokat nevettünk.