Ismét eljött a farsang ideje a gimnáziumban. Február 21-én az iskolánk apraja-nagyja, diákok-tanárok jelmezbe öltöztek. Egy játékokkal tarkított farsangi forgatagban vehettek részt a tanulóink.

Az osztályok jelmezes felvonulását követően, a diákokból álló zsűri kihirdette a legjobb osztályok és legjobb egyéni jelmezesek eredményét. A 8.E osztályos óvodások Váradi Orsolya óvónéni kíséretében a harmadik, a 9. E osztály a pajkaszegi lakosok felvonulása Bali István polgármester vezetésével, a második, a 10. E osztály pedig az első helyet szerezte meg, Nagyné Kovács Angéla rendőrszázados asszony irányításával, akik egy igazi közlekedési úthálózatot és igazi magyar forgalmi életet varázsoltak közénk. Kiss István ezredes Úr, a 9. A osztály parancsnoka, a csapata alaki bevonulása alatt, határozott utasításokkal látta el katonáit, hogy kell a „puskáikat” használni, melyet maradéktalanul teljesíteni fognak. De megjelent közöttünk a felismerhetetlenségig beöltözött Szatmári Zsuzsanna „főördög” a kisördögeivel, Veres Hófehérke a rút banyával és szőke herceggel, bevonultak a „méregkeverők” Vona Vezető Vegyész támogatásával, érkeztek a rockkerek és egy hadosztálynyi elitosztagos, Nádasdi Judit a 11. E osztálya pedig vidám esőtánccal kápráztatta el a közönséget.

A jelmezes bemutatókat követően az diákok kipróbálhatták magukat farsangi szabadulószobákban, különböző farsangi fánkokat kóstolhattak meg, farsangi röplabda- és foci-kupán mérkőzhettek meg egymással, a kincskereső játékban pedig értékes nyereményeket szerezhettek. Az idei farsang jó hangulatáról az alábbi képek tanúskodnak.

Fotókat készítette: Csáki Máté 9. E osztályos tanuló