November 20-án iskolánk legfiatalabb tanulói újra versenyezni mentek. A helyszín ezúttal Berettyóújfaluban a József Attila Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola volt. Az iskola a Berettyóújfalui Tankerületi Központ támogatásával ötödik alkalommal hirdette meg egyéni tesztversenyét angol és német nyelvben jeleskedő 7. és 8. évfolyamos diákok számára.

A Hőgyes diákjai angoltudásukat mérték össze a tankerület iskolásaival. Egy évfolyamról 3 tanuló jelentkezhetett. A hetedikeseket Csendom Zoltán, Komáromi Hédi és Rábai Emma (tanáraik: Nagy Ilona és Varga Gyöngyi, a nyolcadikosokat pedig Balogh Petra, Molnár László és Pető Benjámin képviselte (tanáraik: Nagy Zsuzsanna és Vida Valéria). A verseny nyelvtani tesztkérdéseket és szövegértési feladatokat tartalmazott.

Az eredményhirdetés nagy boldogságot hozott, ugyanis a 60 pontos versenyen Rábai Emma (7.E) 54 pontot ért el és ezzel 1. helyezett lett a 18 hetedikes között. Pető Benjámint (8.E) pedig csak 1 pont választotta el a 3.helytől, ő 53 pontot szerzett, így a 24 nyolcadikos között 4. lett.

Gratulálunk a versenyzőknek!