A Hőgyes Endre Gimnázium június 21-én megtartotta tanévzáró ünnepségét, ami a 2018-2019-es tanév kicsengetését jelentette.

Az ünnepségen az iskola elismerésben részesítette azokat a tanulókat, akik ebben a tanévben kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. Sárkányné Kertész Éva igazgatónő 84 jutalmat és elismerést osztott ki kitűnő tanulmányi eredményért, valamint tanulmányi- és sportversenyen kimagasló teljesítménynek köszönhetően. A kiemelkedő országos eredményeket elért diákok az alapítványi Hőgyes-Gála keretében már átvehették jutalmukat.

Kölcsei Viktória 11.e osztályos tanuló történelemből az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny országos döntőjében elért 8. helyezéséért az oktatásért felelős államtitkár oklevelét vehette át. Kimagasló eredményéért tankerületi igazgatói elismerésben is részesült.

A kritériumorientált diagnosztikus mérési-értékelési rendszerben elért legnagyobb mértékű fejlődéséért ugyancsak tankerületi igazgatói elismerésben részesült a 7. e osztályból (a 2006-os születésű) Varga Nóra.

Kiemelkedő szakmai tevékenységükért miniszteri elismerő oklevelet vehettek át iskolánk kiváló pedagógusai:

Deli Lajos tanár úr, Deliné Tarcsai Mária tanárnő, Hüvelyes Lajosné tanárnő, Temes István tanár úr.

Kiemelkedő szakmai munkájáért tankerületi elismerő oklevélben részesült Árváné Márton Erzsébet tanárnő.

Gratulálunk!

A sok díj, elismerés és a fotókon látható mosolyok is bizonyítják, hogy ismét egy nagyon sikeres tanévet zárt a Hőgyes Endre Gimnázium.

Kívánunk mindenkinek felhőtlen nyári szünetet!