Get Adobe Flash player
Hiba
  • JFolder: :fájlok: Az elérési út nem mappa. Elérési út: /web/hogyes/hogyes.hu/images/phocagallery/farsang2014/
Értesítés
  • JW_SIG_PRG

 A farsang egy gyönyörű hétfői napon kezdődött, amikor a mi osztályunk és a 8.e osztály öltözhetett be. Mindenki beöltözött, méghozzá a Gru című rajzfilm szereplőinek....Egy kicsit nehéznek találtuk a feladatot, de egy kantáros nadrág, egy sárga póló és egy úszószemüveg kell, és már kész is a farsangi jelmez! Az osztálytársak segítettek egymásnak, hogy minden meglegyen a csodás kinézethez. Ezen a napon azokat a zenéket adták a suli-rádióban, amiket mi szerettünk volna. A tanárok kisebb „röhögőgörcsöt” kaptak minket látva, és így mi is feldobódtunk. Nagy meglepetésünkre a versenyt mi nyertünk a nyolcadikosokkal szemben, és kaptunk egy szép tortát is!  Ennél jobb farsang nem is lehetett volna!

Kovács Márta
7.e

Idén picit más volt a farsang, mint az eddigi években. Minden szak más és más témát kapott,ami szerint be kellett öltözni. A mi témánk a '80-as évek volt. Nagyon örültem ennek a különleges farsangnak. Ez az utolsó évünk, sok a stressz és nagy a nyomás. Egy kis szórakozás pont kapóra jött! Nagyon vicces nap volt. Rengeteget nevettünk egymáson. Volt, aki disco-lány volt korhű bulifelszerelésben,vagy hippi a woodstocki fesztiválról, de olyan is volt, aki úgy nézett ki, mintha épp most jött volna egy AC/DC vagy Rolling Stones koncertről! Támogatnám ezt a farsangi hetet a további években is, annak ellenére, hogy mi már nem vehetünk részt benne. Továbbá szeretném megköszönni Váradi Orsolya tanárnőnek, hogy megszervezte a farsangot és lehetőséget nyújtott kiszakadni a szürke hétköznapokból!

Kotsis Anikó
13.c


Szeretném megköszönni minden osztálynak a segítséget, aki vállalta az iskola feldíszítését és a beöltözést is! Nagyon jó munkát végeztek! A nyerteseknek pedig gratulálok!

Papp Csenge
10.e
DÖK-elnök

Képek:

{gallery}farsang2014{/gallery}