Get Adobe Flash player

Bodnár József (9.a) 2007-ben kezdett Kyokushin Karatézni akkor még a Kabai Karate Klubban, de 2013 januárral átigazolt a Hajdúszoboszló Kyokushin Karate Klub tagjának. Edzője Shihan Szabó Tamás 5. danos mester.Első megmérettetése 2009 szeptemberében volt amely egy területi verseny Szeghalmon ahol 3. lett. 

2010-ben már indult a diákolimpián az elődöntőn és a döntőn is a 3. helyet szerezte meg. Keszegfalván is megmérettette magát 2. helyezést ért el ezen a nemzetközi versenyen. Szeptemberben Szeghalmon újra volt a területi versenyen de már nem csak küzdésben indult hanem kataban (formagyakorlat) is, mind a két versenyszámban 2. lett. Novemberben a Slovák Openen 3. helyezést szerzett. 

2011-ben a diákolimpián 2. helyezést ért el. A XI."Nagykun Kupa"-n  küzdésben 2. míg kataban 1. lett. Szeghalomban is elhozta az 1. helyett, de sajnos egy kéztörés kíséretében. Gyöngyösön a Magyar Utánpótlás Bajnokságon 3. lett. 

2012-ben Diákolimpia elődöntőn küzdésben 1. míg kataban 3. lett, az országos döntőn küzdésből 2. helyezést ért el.

Nyíradonyban 1. lett formagyakorlatban. Szeghalmi versenyen korcsoportja szerint utoljára versenyezhetett de megvédte címét és 1. lett. Budapesten a Jubileumi Knock-Down Utánpótlás Magyar Bajnokságon 3. helyezett lett. Tarjánban a nemzetközi versenyen 2. lett.


2013-ban Zemplén Kupa Országos Karate versenyen kataban 3. míg kumitében (küzdés) 2. helyett szerzett.

Hajdúszoboszlón a Diákolimpia területi elődöntőjén 3. helyezést ért el. A döntőt Nyíradonyban játszotta ahol küzdésben 1. helyezést ért el míg kataban 3. lett. Szeptemberben Cegléden volt egy válogatás az Európa Bajnokságra, ahol súly és korcsoportjában Jocó egyedül volt, így áttették a nagyobb súlycsoportba ahol hosszabbítással bizonyította, hogy megpróbál helytállni a versenyen. Ezt követte, hogy edzője Shihan Szabó Tamás bejelentette Jocó indulhat az Európa Bajnokságon Orodeában. A versenyen helytállva 16 versenyző közül az 5. helyen végzet. A pihenés még várat magára mivel november 23-án Gyöngyösön az Utánpótlás Magyar Bajnokságon még megméretteti magát.

Gratulálunk és további sikereket kívánunk!