Get Adobe Flash player

Igazi karácsonyi meglepetéssel szolgált több gimnazista diák számára a megyei Diáksport Szövetség, ugyanis a téli szünet előtti utolsó napon került sor arra a hagyományos díjátadó ünnepségre, amelyen az elmúlt tanév kiemelkedő eredményt elért diáksportolóit jutalmazták.

Meghívót idén is azok a diákok kaphattak, akik a sportpályák mellett a tanulás terén is kiemelkedő eredményeket tudnak felmutatni. A szokásoknak megfelelően zsúfolásig megtelt a Megyeháza Árpád terme, ahol az impozáns helyszín mellett az is emelte az ünnepség fényét, hogy a megyei közélet és a diáksport mozgalom országos vezetői is tiszteletüket tették. A vendégek között köszönthettük többek között a Bodó Sándor urat, a megyei Közgyűlés elnökét, valamint Daragó Lászlónét, a Magyar Diáksport Szövetség  alelnökét.


További képek...

Idén is két kategóriában – általános és középiskolás szinten osztották ki a díjakat, melyet a Hőgyes diákjai közül az alábbiak érdemeltek ki:
Általános iskolások:
Sándor Gréta, Herka Dominik, Kovács Zsolt Ákos (ők tavaly még a Bárdos Lajos illetve a Gönczy Pál Általános Iskola tanulói voltak), Balogh Nikolett, Papp Csenge Dóra, Bali Emese Kinga, Holoda Péter, Németh Kata, Kaszás Rebeka, Hegedűs Eszter, Fekésházi Mirjam, Varga Péter tamás, Lovas Réka és Labancz Laura.
Középiskolások:
Kálmán Csenge, Varga Rebeka, Preznánszky Liliána, Nagy Péter, Kovács Tamás, Dávid Bernadett, Ignáth Katalin, Kaló Fruzsina, Kurucz Boglárka, Varga Péter, Czeglédi Fruzsina, Szálkai Gerda, Antal Renáta, Tóth Rebeka, Dörgő Gyula Ádám, Tóth Attila, Pál Emese Réka, Vágner Dóra, Tóth Dániel és Nagy Fanny Gréta.


Ez az impozáns névsor azt is jelenti, hogy ismét iskolánk kapta a legeredményesebb megyei középiskolának járó vándorserleget – immár kilencedik éve, megszakítás nélkül!


Természetesen ez a szép eredmény nem jöhetett volna létre a sportegyesületi edzők áldozatos munkája nélkül, amiért a gimnázium ezúton is köszönetét fejezi ki. Reméljük, hogy a példaértékű együttműködésünk a különböző sportegyesületekkel még sok szép eredménnyel örvendeztetnek meg bennünket, s Hajdúszoboszló sportszerető lakosságát!


Bali István
igh.