Get Adobe Flash player
 

A Ballagás előtti nap nemcsak a végzősök, hanem az alsóbb évesek számára is várt időpont. A nagyoknak ez jelenti a bolond-ballagást, a „kisebbeknek” a hagyományoknak megfelelően ilyenkor rendezzük meg a diák-önkormányzati napot.    Azt a napot, amelynek programját a diákok állítják össze, megvalósítva elképzeléseiket. Az iskola udvara már korán reggel megtelt, hiszen az osztályok jó része – a napi programokon való részvétel mellett – úgy döntött, hogy saját maga fogja elkészíteni az ebédjét. Hamarosan finom illatok terjengtek a levegőben, hiszen a bográcsokban többféle étel kezdett formálódni. Voltak, akik a jól bevált paprikás krumpli, mások a slambuc mellet döntöttek, de volt olyan is, aki nem rettent vissza a babgulyás elkészítésétől sem.


Miközben az alkalmi szakácsok és segítőik a bográcsok körül sürgölődtek, az alkalmi színpad körül elhelyezkedő osztályok tréfás vetélkedő mérhették össze rátermettségüket. Egymást váltották az ügyességi és szellemi feladatok, amiben még a tanári csapat is kivette a részét. Pihenésképpen üde színfoltot jelentett a végzősök jelmezes bevonulása.
A délelőtt megszervezéséért dicséret illeti a diákönkormányzat tagjait, mindenekelőtt Czeglédi Fruzsinát (12.C), akik a kitalálója, szervezője, motorja volt a délelőtti programoknak, segítőit Ignáth Katalint és Kiss Nikolettet (12.C) valamint Sebó Pált (11.E) aki koordinálta és vezette a programokat és a vetélkedőt. Mire a vetélkedő végeredménye kialakult, addigra az ebéd is megfőtt. A hangulat fokozásáról a színpadon fellépő Testify együttes és az erre az alkalomra összeállt amatőr rock-zenekar gondoskodott.

További képek a galériánkban!