Get Adobe Flash player

Bár a báli szezonnak hivatalosan már vége van, iskolánk – immár hagyományosan – áprilisban rendezi meg alapítványi bálját. Az idei tanévben új helyszínnek a Karikás Étteremet választottuk.

 

 

 

 


Természetesen idén is rövid műsor nyitotta a rendezvényt, melynek során Krekk Alexandra (12.B) konferálásával sorra léptek színpadra tehetséges tanítványaink. A sort a debreceni Vénkerti Általános Iskola balettes növendékeinek – többek között Debreczeni Nóra (11.E) és egykori tanítványunk, Márkus Luca - tánca nyitotta. Majd a zene vette át a főszerepet. Till Zsanett (7.E), Dömény Bianka (7.E), Tóth Viktor  (12.A) és Komlósi Mária (10.E) egy-egy dallal alapozta meg az est hangulatát. A Sóvágó Emese (10.C), Dankó Péter (9.E) és Dankó Diána alkotta fúvós-együttes is megcsillogtatta tudását.


Bali István kuratóriumi elnök és Szandai Kázmér igazgató úr szavai után a szépszámú nézősereg átadhatta magát a kulináris élvezeteknek. A roskadásig rakott asztalok állták a próbát. Vacsora után a Pop Secret Band húzta a talpalávalót. Pihenésképpen megnézhettük az Ambrózia Hastáncos csoport műsorát, majd a nagylelkű támogatók által felajánlott értékes ajándéktárgyak leltek gazdára.

A legkitartóbbak egészen hajnalig rophatták a táncot.

Képek