Get Adobe Flash player

Az iskola hagyományaihoz híven, az idei tanévet is az új hőgyeses diákok megismerkedését szolgáló Verébtáborral kezdtük, melyre 2017. augusztus 28-30. között került sor. A táborban 62 „veréb”, 17 felsőbb éves és 10 tanár vett részt.

Az első program tokaji városnézés volt, majd innen a Zemplén Kalandparkba mentünk át. Az igen vidám pillanatokat eredményező bobozást követően érkeztünk meg Hercegkútra, a Zemplén Gyermek- és Ifjúsági Táborba. A vacsorát követően egy igen hangulatos tábortűz zárta a napot.A második nap délelőtt csapatépítő játékok és vetélkedők mozgatták meg a kicsiket és nagyokat egyaránt. Az ebéd után elsétáltunk a közeli Megyer-hegyi tengerszemhez. Ezt a napot egy, az éjszakába nyúló bátorságtúrával zártuk.
A harmadik nap délelőttjét további vetélkedőfeladatok színesítették, majd az ebédet követően a Sárospataki várba látogattunk el.

Reméljük, hogy minden résztvevő jól érezte magát, s jövőre immár segítőként ismét eljön, illetve bátorítja a következő év verebeit a részvételre!