Get Adobe Flash player

Március elején iskolánk is megrendezte a Pénzügyi tudatosság témahetet.A rendezvény sorozaton, hétfőn délelőtt a 11. és 12. osztályosok, osztályfőnöki órák keretében, adótanácsadáson vehettek részt, melyeket Bukáné Tusják Katalin közgazdász, adószakértő tartott. Szó esett adófajtákról, a jövedelmet sújtó adóterhekről, vállalkozás indításról. A tájékoztató interaktív volt, a tanulók kérdéseikre is választ kaphattak.Kedden , az 5. és a 6. órában Kissné Jaczkó Szilvia, az OTP Bank Nyrt. munkatársa beszélt a „hitelekről hitelesen”, illetve „irányt mutatott a pénzügyekhez”. A tanulók nagy érdeklődéssel hallgatták az előadást.

Szerdán, a 6. órában Kádár Kristóf  11.e osztályos diákunk vezetett be minket a Bitconin és a különböző kriptovaluták világába. A hallgatóság nagy odafigyeléssel, érdeklődve hallgatta diáktársuk szavait.

A csütörtöki program egy pénztörténeti totó kitöltése volt osztálykeretben. A totót Szatmári Gábor kollégánk állította össze, nagy alapossággal. Az osztályok versenyét a 11.e osztály nyerte meg, hibátlan tipposzloppal. Mindössze egy hibát követett el a 9.d, a11.b és a 12.c osztály. A pénteki eredményhirdetésen édesség jutalmat vehettek át a legjobban szerepelt osztályok képviselői.