Get Adobe Flash player

November 18-án a Hajdú-Bihar Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület szervezésében került sor az idei diáksportos elismerő rendezvényre. A korábbi „Jó tanuló – jó sportoló” kitüntetés helyett a szervezők új formáját találták a kiemelkedő sportmunkát végző általános és középiskolák jutalmazásának.


A meghívó a debreceni Aquaticum Termál és Welness Hotelbe szólt, ahol az egybegyűlteket Tasó László, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés alelnöke és Kovács Zoltán, a Szabadidő Egyesület elnöke köszöntötte. A meghívott iskolák ajándékcsomagot (emblémázott póló) vehettek át Rozsondai Tibortól, a Szabadidő Egyesület titkárától. A rövid ünnepség után a program az Élményfürdőben folytatódott ahol a gyerekek kipróbálhatták bátorságukat a csúszdákon.

Minden gyerek jól érezte magát, lelazíthatta edzett izmait az élményfürdőben, a kilépéskor kapott uzsonna pótolta a sok csúszkálás, ugrálás, "szaladgálás" során elvesztett kalóriát, így maradt energia a sportszerű szurkolásra is! A nap zárásaként a DVSC – Videoton NB-I-es labdarúgó mérkőzést tekinthették meg a jutalmazott gyerekek és kísérőik. A focimeccs eredményétől függetlenül a stadionban is maradandó élményekkel lettünk gazdagabbak!